Αρχική σελίδα > Πληροφόρηση > Δωρεάν βιβλίο για το EFT

 
 

Δωρεάν βιβλίο 50 σελίδων (e-book) για να γνωρίσετε το EFT!

Το eft.gr σας παρέχει δωρεάν ένα μοναδικό, πρωτότυπο βιβλίο 50 σελίδων, σε ψηφιακή μορφή PDF, για να δοκιμάστε τη βασική τεχνική του EFT και να λύσετε σημαντικές απορίες σας. Το συνέγραψε ο Υπάτιος Βαρελάς, ο πλέον έμπειρος εφαρμοστής, ερευνητής και εκπαιδευτής του EFT στην Ελλάδα με πολλές πιστοποιήσεις και πάνω από 15 χρόνια επαγγελματικής πείρας στην εφαρμογή και τη διδασκαλία του.

Μπορείτε να λάβετε το βιβλίο μόνο σε ηλεκτρονική μορφή στη συσκευή σας αφού συμπληρώσετε και αποστείλετε την παρακάτω φόρμα. Το μόνο ουσιαστικό "αντάλλαγμα" που ζητάμε για το βιβλίο είναι μία διεύθυνση email και να δεχθείτε αρχικά να λαμβάνετε ενημερωτικά μηνήματα, με συχνότητα ένα ή δύο το μήνα. Τα μηνύματα δίνουν χρήσιμες πληροφορίες για το EFT, για εφαρμογές και για κάποιες υπηρεσίες σχετικά με αυτό.  Μπορείτε να διακόψετε την εγγραφή σας στις ενημερώσεις όποτε θέλετε.

Στο βιβλίο αυτό θα διαβάσετε:

 • Πραγματικές προσωπικές μαρτυρίες από ανθρώπους που το δοκίμασαν και ωφελήθηκαν πολύ.

 • Σημαντικές πληροφορίες που μας αποκάλυψε η Νευροεπιστήμη για τα συναισθήματα, πόσο πραγματικά μας επηρεάζουν (πολύ περισσότερο από όσο νομίζουμε!) και πόσο σημαντικά είναι για τη ζωή μας και τον τρόπο που λειτουργούμε.

 • Ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του EFT που το κάνουν μοναδικό στο είδος του, για απαλλαγή από τοξικά συναισθήματα και τις επιπτώσεις τους.

 • Πολλά από τα πεδία εφαρμογής του EFT όπως συναισθηματική διάθεση, προβληματικές συμπεριφορές, φόβους και φοβίες, ψυχοσωματικά προβλήματα, τραυματικές εμπειρίες, κ.ά. με πολλά ενδεικτικά παραδείγματα.

 • Πώς βοηθάει το EFT στο να "σπάσουμε τα δεσμά" μας.

 • Ένα σύντομο ιστορικό του EFT.

 • Ολόκληρη τη Βασική Τεχνική του EFT με τα "κτυπηματάκια" (EFT Tapping), τον βασικό τρόπο επέμβασης για συναισθηματική απελευθέρωση, στην τελευταία και πιο σύγχρονη μορφή της σύμφωνα με τον δημιουργό της. Αυτήν ακριβώς που χρησιμοποιούμε για αυτοβοήθεια αλλά και παροχή βοήθειας σε άλλους. Αυτήν που χρησιμοποιήθηκε σε εκατοντάδες κλινικές έρευνες και δοκιμές που επιβεβαίωσαν το EFT. Με λεπτομέρειες και σαφές σχεδιάγραμμα!

 • Τι βιώνουμε άμεσα όταν κάνουμε τα "κτυπηματάκια" και τι μπορεί να φταίει αν δεν έχουμε άμεση βελτίωση.

 • Απαντήσεις σε σημαντικές συχνές ερωτήσεις όπως πόσο γρήγορα έχουμε αποτέλεσμα, αν τα αποτελέσματα είναι μόνιμα, σχετικά με προβλήματα που έχουμε στην αναγνώριση των συναισθημάτων, σχετικά με την εκπαίδευση στο EFT και πολλές ακόμα! 

Μπορείτε να διαβάσετε το βιβλίο με το Acrobat Reader (που μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ: https://get.adobe.com/reader/otherversions/) ή με το Amazon Kindle ή με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή θέλετε που μπορεί να ανοίξει αρχεία τύπου PDF.

Για να λάβετε δωρεάν το ηλεκτρονικό βιβλίο, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

 • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και κάντε κλικ στο κουμπί "Αποστολή αίτησης".

 • Αφού γίνει η αποστολή, μέσα σε λίγα λεπτά ή το πολύ εντός της επόμενης ώρας θα λάβετε στη "Διεύθυνση email" που δηλώσατε ένα μήνυμα. Αυτό το μήνυμα περιέχει και το σύνδεσμο (link) για την τοπική λήψη (download) του αρχείου PDF. 

 • Το βιβλίο αυτό δεν επιτρέπεται να το στείλετε σε άλλους, να το δημοσιεύσετε ή να το μοιραστείτε π.χ. στο διαδίκτυο, ούτε να αντιγράψετε κείμενα ή εικόνες από αυτό σε άλλα κείμενα, άρθρα, βιβλία, ιστοσελίδες, ούτε να το χρησιμοποιήσετε ως υλικό εκπαίδευσης ή παρουσίασης. Είναι πνευματική ιδιοκτησία του συγγραφέα. Όποιος το θέλει μπορεί να το κατεβάσει από εδώ και μόνο, όπως κάνατε και εσείς. 

Αποστέλλοντας το στοιχεία σας παρακάτω, αποδέχεστε να λαμβάνετε κατά καιρούς ενημερωτικά μηνύματα σχετικά με το EFT και θέματα από eft.gr ή από CHANGE (change.gr). Μπορείτε στο μέλλον να ζητήσετε να μη λαμβάνετε πλέον τέτοια μηνύματα. Τα στοιχεία σας προστατεύονται και δεν παρέχονται ποτέ σε τρίτους!

Αίτηση για δωρεάν λήψη του βιβλίου για το EFT
*σημαίνει υποχρεωτικό πεδίο

Αν ΔΕΝ έχετε λάβει το μήνυμα με τις οδηγίες λήψης του βιβλίου μετά την "Αποστολή αίτησης":

Ελέγξτε τα μηνύματά σας (και τα "spam"!) και αν δεν λάβετε το μήνυμα με τις οδηγίες λήψης του βιβλίου μέσα σε λίγα λεπτά από την αποστολή των στοιχείων, αυτό ίσως οφείλεται στο ότι:

 • Έχετε δηλώσει λανθασμένη διεύθυνση email, π.χ. λόγω βιασύνης στην πληκτρολόγηση. Συμπληρώστε πάλι τη φόρμα με προσοχή και πατήστε στο "Αποστολή αίτησης".

 • Έχει κάποιο πρόβλημα η γραμματοθυρίδα σας (mailbox), π.χ. είναι γεμάτη ή προσωρινά μη διαθέσιμη. Συμπληρώστε πάλι τη φόρμα με άλλη διεύθυνση email και πατήστε στο "Αποστολή αίτησης".

 • Έχει κάποιο προσωρινό τεχνικό πρόβλημα ο διακομιστής (server) του παρόχου σας. Δοκιμάστε πάλι τη διαδικασία την επόμενη ημέρα ή με άλλη διεύθυνση email που έχετε.

 • Έχει μαρκάρει το μήνυμα ως "spam" ο πάροχός σας ή το πρόγραμμα ταχυδρομείου του υπολογιστή σας. Δείτε τα μηνύματα στον κατάλογο "spam" ή "junk" ή "ανεπιθύμητα". Αν δεν βρίσκετε τίποτα, επαναλάβετε τη διαδικασία με άλλη διεύθυνση email, από άλλον πάροχο.

 • Υπάρχει κάποιο προσωρινό τεχνικό πρόβλημα στο Διαδίκτυο ή σε κάποιο διακομιστή (server). Δοκιμάστε πάλι τη διαδικασία μετά από μερικές ώρες ή την επόμενη ημέρα.

 • Χρησιμοποιείτε εταιρική θυρίδα (mailbox) με περιορισμούς χρήσης (π.χ. αυτόματη απόρριψη μηνυμάτων από μη εγκεκριμένο αποστολέα). Επαναλάβετε τη διαδικασία με άλλη διεύθυνση email, μη εταιρική π.χ. από gmail.

Αν δεν λάβετε το προαναφερόμενο μήνυμα με τις οδηγίες, δεν έχετε τρόπο να κατεβάσετε το βιβλίο. Αν παρά τις προσπάθειές σας δεν τα καταφέρετε, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε το απαραίτητο μήνυμα με μη αυτόματη διαδικασία.

Εάν έχετε βρει το βιβλίο αυτό σε άλλη ιστοσελίδα ή διακομιστή, αυτό έχει γίνει αναρτηθεί εκεί παράνομα και παρακαλούμε να μας το αναφέρετε.

Επίσης, μπορείτε να μάθετε πάρα πολλά για τα αρνητικά συναισθήματα, τις επιδράσεις τους, τη διαχείρισή τους και πώς λειτουργεί το EFT για να απαλλαγούμε από αυτά στο βιβλίο του Υπάτιου Βαρελά "EFT Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης" από τις εκδόσεις Αρχέτυπο.