Υπηρεσίες σχετικές με το EFT

Θέλεις να μάθεις το EFT για προσωπική χρήση;

Προσφέρουμε εκπαίδευση αυτοβοήθειας για το ευρύ κοινό, που καλύπτει όλα τα στοιχεία του EFT που χρειάζεστε για να το εφαρμόσετε με πλήρη επιτυχία για αυτοβοήθεια, αυτοθεραπεία και ατομική βελτίωση.

Διάβασε εδώ περισσότερα για την εκπαίδευση αυτοβοήθειας με EFT

Θέλεις να λύσεις άμεσα κάποιο πρόβλημα της ζωής σου;

Προσφέρουμε ατομικές συνεδρίες με συνάντηση ή με βιντεοκλήση μέσω Διαδικτύου. Οι συνεδρίες αυτές σας παρέχουν άμεση και εξαιρετικά αποτελεσματική βοήθεια, ώστε να ξεπεράσεις  γρήγορα πληθώρα ζητημάτων.

Διάβασε εδώ περισσότερα για τις ατομικές συνεδρίες με EFT

Είσαι επαγγελματίας και θέλεις το EFT ως εργαλείο εργασίας;

Παρέχουμε ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για το EFT, με σύντομη διάρκεια και συστηματική εκμάθηση των τεχνικών για άμεση χρήση. Παρέχεται επίσης πιστοποίηση "EFT Practitioner" και "EFT Advanced Practitioner".

Γνωρίζουμε την ανάγκη των επαγγελματιών για εργαλεία δουλειάς που να έχουν άμεσα αποτελέσματα σε λίγο χρόνο και να γίνονται εύκολα κατανοητά. Γνωρίζουμε επίσης και τις διαφορετικές απαιτήσεις που έχουν οι επαγγελματίες, ανάλογα με τη δραστηριότητά τους (ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, σύμβουλοι ατομικής βελτίωσης, προσωπικοί καθοδηγητές, προπονητές αθλητών, κ.ο.κ.) και μπορούμε να προσφέρουμε όχι μόνο την άριστη γνώση των τεχνικών, αλλά και ιδέες και τρόπους για την πλήρη εκμετάλλευσή τους και την επέκταση των δραστηριοτήτων σας σε νέα πεδία με το EFT...

Διάβασε εδώ περισσότερα για την επαγγελματική εκπαίδευση στο EFT

Διάβασε εδώ για την εποπτεία επαγγελματιών στο EFT

 

Αρχική σελίδα > Υπηρεσίες