Αρχική σελίδα > Υπηρεσίες

 
 

Υπηρεσίες σχετικές με το EFT

Θέλετε να μάθετε το EFT για προσωπική χρήση;

Προσφέρουμε εκπαίδευση αυτοβοήθειας για το ευρύ κοινό, που καλύπτει όλα τα στοιχεία του EFT που χρειάζεστε για να το εφαρμόσετε με πλήρη επιτυχία για αυτοβοήθεια, αυτοθεραπεία και ατομική βελτίωση.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την εκπαίδευση αυτοβοήθειας με EFT

Θέλετε να ξεπεράσετε άμεσα κάποια συναισθηματική ή σωματική ενόχληση;

Προσφέρουμε ατομικές συνεδρίες με συνάντηση ή με βιντεοκλήση μέσω Διαδικτύου. Οι συνεδρίες αυτές σας παρέχουν άμεση και εξαιρετικά αποτελεσματική βοήθεια, ώστε να ξεπεράσετε  γρήγορα πληθώρα ζητημάτων.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τις ατομικές συνεδρίες με EFT

Είστε επαγγελματίες και θέλετε το EFT ως εργαλείο εργασίας;

Παρέχουμε ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για το EFT, με σύντομη διάρκεια και συστηματική εκμάθηση των τεχνικών για άμεση χρήση. Παρέχεται επίσης πιστοποίηση "EFT Practitioner" και "EFT Advanced Practitioner".

Γνωρίζουμε την ανάγκη των επαγγελματιών για εργαλεία δουλειάς που να έχουν άμεσα αποτελέσματα σε λίγο χρόνο και να γίνονται εύκολα κατανοητά. Γνωρίζουμε επίσης και τις διαφορετικές απαιτήσεις που έχουν οι επαγγελματίες, ανάλογα με τη δραστηριότητά τους (ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, σύμβουλοι ατομικής βελτίωσης, προσωπικοί καθοδηγητές, προπονητές αθλητών, κ.ο.κ.) και μπορούμε να σας προσφέρουμε όχι μόνο την άριστη γνώση των τεχνικών, αλλά και ιδέες και τρόπους για την πλήρη εκμετάλλευσή τους και την επέκταση των δραστηριοτήτων σας σε νέα πεδία με το EFT...

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την επαγγελματική εκπαίδευση στο EFT

Διαβάστε για την εποπτεία επαγγελματιών στο EFT