Αρχική σελίδα > Υπηρεσίες > Σεμινάρια - Εκπαίδευση

 
 

Σεμινάρια και Εκπαίδευση στο EFT

Εκπαίδευση για προσωπική χρήση, αυτοβοήθεια, αυτοθεραπεία

Το EFT είναι εξαιρετικό για αυτοβοήθεια, προσωπική αλλαγή και αυτοθεραπεία. Αν δείτε κάποια βίντεο στο Διαδίκτυο ή διαβάσετε κάποιες οδηγίες αμφίβολης αξιοπιστίας, μπορεί να καταφέρετε ίσως κάποια αποτελέσματα. Όμως μπορεί οποιαδήποτε βελτίωση να είναι μικρή, παραπλανητική, προσωρινή και αυτό να προκαλέσει απογοήτευση, αποθάρρυνση και απόρριψη του EFT. Και αυτό είναι άδικο και για εσάς τον κόπο και τον χρόνο που ξοδέψατε, αλλά και για το EFT που αξίζει πολλά και προσφέρει πολλά.

Αντιθέτως, αν εκπαιδευτείτε στο EFT σωστά, αν μάθετε τις σημαντικές αρχές, τεχνικές και λεπτομέρειες με ακρίβεια, αν το δοκιμάσετε έτσι όπως έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί, τότε σχεδόν σίγουρα θα δείτε από καλά έως εκπληκτικά αποτέλεσματα. Ακόμα και σε ζητήματα που σας έχουν δυσκολέψει με άλλες τεχνικές!

Για να εκπαιδευτείτε λοιπόν σωστά στο EFT, για καλά αποτελέσματα, υπάρχουν οι ακόλουθες επιλογές, με εκπαιδευτή τον Υπάτιο Βαρελά:

  • Εισαγωγικό μάθημα μέσω διαδικτύου για να χρησιμοποιήσετε το EFT άμεσα. Σύντομη (1,5 ώρες βίντεο μαγνητοσκοπημένο), οικονομική αλλά ουσιαστική εκπαίδευση σχετικά με τα αρνητικά συναισθήματα, τις επιδράσεις τους, τη Βασική Τεχνική του EFT (τα "κτυπηματάκια") για άμεση αποφόρτιση και την Τεχνική Γρήγορης Χαλάρωσης για πολύ γρήγορη ανακούφιση από το στρες και τις εντάσεις του! Οικονομική επιλογή για αρχάριους, για ανακουφιστική χρήση του EFT (δεν περιλαμβάνει όλες τις τεχνικές). Με άμεση εγγραφή και είσοδο στο μάθημα.

 

  • Μάθημα μέσω διαδικτύου με απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις για το EFT. Σύντομη (2,5 ώρες βίντεο μαγνητοσκοπημένο) θεωρητική επίλυση σημαντικών αποριών για το EFT με ακρίβεια και σαφήνεια. Περιλαμβάνει 50 ερωτήσεις και απαντήσεις και ψηφιακό εγχειρίδιο (PDF) με όλες τις απαντήσεις. Πολυ οικονομική επιλογή, κυρίως για όσους συγκεντρώνουν πληροφορίες για το EFT, θέλουν να το αξιολογήσουν ή δεν είναι σίγουροι για αυτά που έχουν μάθει από άλλες πηγές. Με άμεση εγγραφή και είσοδο στο μάθημα.

 

Εκπαίδευση για χρήση σε άλλους, επαγγελματική κατάρτιση, πιστοποίηση

Η αποτελεσματική και ασφαλής χρήση του EFT σε άλλους για αλλαγή και θεραπεία (και όχι μόνο για ανακούφιση, που είναι το εύκολο) προϋποθέτει άριστη γνώση των τεχνικών (που είναι πολλές και όχι μόνο μία!), του πλαισίου χρήσης και λεπτομερειών για την πρόληψη και αντιμετώπιση δυσκολιών και προβλημάτων κατά την εφαρμογή. Και, ιδανικά, προσφέρει και πιστοποίηση μετά από αξιολόγηση γνώσεων, θεωρητική και πρακτική.

Αυτό ακριβώς προσφέρει η Επαγγελματική κατάρτιση στο EFT από την CHANGE και τον Υπάτιο Βαρελά, η μοναδική του είδους στην Ελλάδα. Περιλαμβάνει εκτεταμένη θεωρητική παρουσίαση, ανάλυση και επίδειξη των τεχνικών σε πραγματικές συνθήκες, εκπαίδευση στο πλαίσιο εφαρμογής σε ατομικές συνεδρίες και ομάδες, για χρήση συμβουλευτική και θεραπευτική, αλλά και ζωντανή εξάσκηση των εκπαιδευομένων με επίβλεψη και εκτεταμένη ανάλυση των εφαρμογών.

Παρέχεται από την CHANGE σε τρεις "βαθμίδες" ζωντανής εκπαίδευσης με την ακόλουθη σειρά:

Αυτή είναι η κατάλληλη πορεία εκπαίδευσης για θεραπευτές, συμβούλους, προπονητές ζωής, ψυχοθεραπευτές, ψυχιάτρους, κοινωνικους λειτουργούς, εκπαιδευτικούς και όποιον παρέχει υπηρεσίες πρόνοιας, ψυχικής υγείας ή φροντίδας ανθρώπων ή εργάζεται σε σχετικό οργανισμό.
 

Ο Υπάτιος Βαρελάς, ιδρυτής και επικεφαλής της CHANGE (που υλοποιεί τα εκπαιδευτικά προγράμματα) και του ιστοχώρου www.eft.gr, έχει σχεδιάσει και παρέχει την εκπαίδευση στο EFT για ευρύ κοινό και επαγγελματίες στην Ελληνική γλώσσα. Είναι ο πλέον έμπειρος και ειδικός του EFT στην Ελλάδα, επαγγελματία εφαρμοστής για πάνω από 15 χρόνια, συγγραφέας δύο βιβλίων και πιστοποιημένος στο EFT από τρεις διεθνείς οργανισμούς και από τον ίδιο τον δημιουργό του EFT Gary Craig.

 


Δείτε εδώ το ημερολογιακό πρόγραμμα των επόμενων ζωντανών εκπαιδεύσεων στο EFT


Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες