Σεμινάρια και Εκπαίδευση στο EFT

Εκπαίδευση για προσωπική χρήση, αυτοβοήθεια, αυτοθεραπεία

Το EFT είναι εξαιρετικό για αυτοβοήθεια, προσωπική αλλαγή και αυτοθεραπεία. Αν δεις κάποια βίντεο στο Διαδίκτυο ή διαβάσεις κάποιες οδηγίες αμφίβολης αξιοπιστίας, μπορεί να καταφέρεις ίσως κάποια αποτελέσματα. Όμως μπορεί οποιαδήποτε βελτίωση να είναι μικρή, παραπλανητική, προσωρινή και αυτό να προκαλέσει απογοήτευση, αποθάρρυνση και απόρριψη του EFT. Και αυτό είναι άδικο και για εσένα για τον κόπο και τον χρόνο που ξόδεψες, αλλά και για το EFT που αξίζει πολλά και προσφέρει πολλά.

Αντιθέτως, αν εκπαιδευτείς στο EFT σωστά, αν μάθεις τις σημαντικές αρχές, τεχνικές και λεπτομέρειες με ακρίβεια, αν το δοκιμάσεις έτσι όπως έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί, τότε σχεδόν σίγουρα θα δείς από καλά έως εκπληκτικά αποτέλεσματα. Ακόμα και σε ζητήματα που σε έχουν δυσκολέψει με άλλες τεχνικές ή σε έχουν απελπίσει!

Για να εκπαιδευτείς σωστά στο EFT, για καλά αποτελέσματα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές με εκπαιδευτή τον Υπάτιο Βαρελά:

  • Εισαγωγικό μάθημα μέσω διαδικτύου για να χρησιμοποιήσετε το EFT άμεσα. Σύντομη (1,5 ώρες βίντεο μαγνητοσκοπημένο), οικονομική αλλά ουσιαστική εκπαίδευση σχετικά με τα αρνητικά συναισθήματα, τις επιδράσεις τους, τη Βασική Τεχνική του EFT (τα "κτυπηματάκια") για άμεση αποφόρτιση και την Τεχνική Γρήγορης Χαλάρωσης για πολύ γρήγορη ανακούφιση από το στρες και τις εντάσεις του! Οικονομική επιλογή για αρχάριους, για ανακουφιστική χρήση του EFT (δεν περιλαμβάνει όλες τις τεχνικές). Με άμεση εγγραφή και είσοδο στο μάθημα.

 

  • Μάθημα μέσω διαδικτύου με απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις για το EFT. Σύντομη (2,5 ώρες βίντεο μαγνητοσκοπημένο) θεωρητική επίλυση σημαντικών αποριών για το EFT με ακρίβεια και σαφήνεια. Περιλαμβάνει 50 ερωτήσεις και απαντήσεις και ψηφιακό εγχειρίδιο (PDF) με όλες τις απαντήσεις. Πολυ οικονομική επιλογή, κυρίως για όσους συγκεντρώνουν πληροφορίες για το EFT, θέλουν να το αξιολογήσουν ή δεν είναι σίγουροι για αυτά που έχουν μάθει από άλλες πηγές. Με άμεση εγγραφή και είσοδο στο μάθημα.

 

  • Εργαστήριο "Προσωπική Γαλήνη με EFT". Τρίωρο ομαδικό εργαστήριο (workshop) χαμηλού κόστους για αυτοβοήθεια, αυτοθεραπεία, αυτοφροντίδα. Εδώ μαθαίνεις και ξεκινάς τη διαδικασία για να πετάξεις σταδιακά και εύκολα τα συναισθηματικά βάρη και σκουπίδια που σου άφησαν τα βιώματά σου, με σκοπό την προσωπική σου γαλήνη, εσωτερική ισορροπία και με αποτέλεσμα τη σταδιακή απαλλαγή από προβλήματα διάθεσης, σκέψης, συμπεριφοράς (π.χ. εξαρτήσεις), ψυχοσωματικά. Μοναδικός τρόπος με μοναδικά αποτελέσματα!

  • Εργαστήριο "Διαχείριση στρες και αύξηση απόδοσης στην εργασία με EFT". Τετράωρο ομαδικό εργαστήριο (workshop) για εκμάθηση τεχνικών άμεσης αποφόρτισης και μείωσης στρες στην εργασία. Εδώ μαθαίνεις πώς να ανακτάς την ψυχραιμία σου, να ξεμπλοκάρεις τη σκέψη σου, να βγαίνεις από την κατάσταση στρες που βιώνεις στην εργασία και να κάνεις πιο εύκολα και παραγωγικά τη δουλειά σου. Πώς να αντιμετωπίζεις άμεσα τις δύσκολες στιγμές και προκληκτικές καταστάσεις που σε φορτίζουν και σε στρεσάρουν, χωρίς να παλεύεις με τις σκέψεις σου και τα συναισθήματά σου. Με πλήρη θεωρία και βιωματικές ασκήσεις.

Εκπαίδευση για χρήση σε άλλους, επαγγελματική κατάρτιση, πιστοποίηση

Η αποτελεσματική και ασφαλής χρήση του EFT σε άλλους για αλλαγή και θεραπεία (και όχι μόνο για ανακούφιση, που είναι το εύκολο) προϋποθέτει άριστη γνώση των τεχνικών (που είναι πολλές και όχι μόνο μία!), του πλαισίου χρήσης και λεπτομερειών για την πρόληψη και αντιμετώπιση δυσκολιών και προβλημάτων κατά την εφαρμογή. Και, ιδανικά, προσφέρει και πιστοποίηση μετά από αξιολόγηση γνώσεων, θεωρητική και πρακτική.

Αυτό ακριβώς προσφέρει η Επαγγελματική κατάρτιση στο EFT από την CHANGE και τον Υπάτιο Βαρελά, η μοναδική του είδους στην Ελλάδα. Περιλαμβάνει εκτεταμένη θεωρητική παρουσίαση, ανάλυση και επίδειξη των τεχνικών σε πραγματικές συνθήκες, εκπαίδευση στο πλαίσιο εφαρμογής σε ατομικές συνεδρίες και ομάδες, για χρήση συμβουλευτική και θεραπευτική, αλλά και ζωντανή εξάσκηση των εκπαιδευομένων με επίβλεψη και εκτεταμένη ανάλυση των εφαρμογών.

Παρέχεται από την CHANGE σε τρεις "βαθμίδες" ζωντανής εκπαίδευσης με την ακόλουθη σειρά:

  1. Σεμινάριο "Νιώσε καλύτερα, ζήσε καλύτερα με EFT" (για αυτοβοήθεια αλλά και απαιτούμενη πρώτη βαθμίδα εξοικείωσης πριν την επαγγελματική εκπαίδευση). Αν έχεις λάβει κάποια αντίστοιχη εκπαίδευση από αλλού, μπορεί να παραλειφθεί αυτή η βαθμίδα.

  2. Επαγγελματική κατάρτιση στο EFT - Emotional Freedom Techniques® Practitioner: Δεύτερη βαθμίδα, δίνει τα εφόδια και το πιστοποιητικό για χρήση σε άλλους.

  3. Προχωρημένη επαγγελματική κατάρτιση στο EFT - Emotional Freedom Techniques® Advanced Practitioner: Τρίτη βαθμίδα, για έμπειρους εφαρμοστές που έχουν ήδη πιστοποιηθεί ως Practitioners, προαιρετική και αρκετά προχωρημένη.

Αυτή είναι η κατάλληλη πορεία εκπαίδευσης για θεραπευτές, συμβούλους, προπονητές ζωής, ψυχοθεραπευτές, ψυχιάτρους, κοινωνικους λειτουργούς, εκπαιδευτικούς και όποιον παρέχει υπηρεσίες πρόνοιας, ψυχικής υγείας ή φροντίδας ανθρώπων ή εργάζεται σε σχετικό οργανισμό.
 

Ο Υπάτιος Βαρελάς, ιδρυτής και επικεφαλής της CHANGE (που υλοποιεί τα εκπαιδευτικά προγράμματα) και του ιστοχώρου www.eft.gr, έχει σχεδιάσει και παρέχει την εκπαίδευση στο EFT για ευρύ κοινό και επαγγελματίες στην Ελληνική γλώσσα. Είναι ο πλέον έμπειρος και ειδικός του EFT στην Ελλάδα, επαγγελματία εφαρμοστής για πάνω από 15 χρόνια, συγγραφέας δύο βιβλίων και πιστοποιημένος στο EFT από τρεις διεθνείς οργανισμούς και από τον ίδιο τον δημιουργό του EFT Gary Craig.

Άκουσε εδώ κάποιες μαρτυρίες από μαθητές των σεμιναρίων του Υπάτιου Βαρελά. Τι έχουν να πουν για το EFT, τι τους έκανε εντύπωση, πώς τους βοήθησε το και η εκπαίδευση, αλλά και για τον Υπάτιο ως εκπαιδευτή:

 


Δες εδώ το ημερολογιακό πρόγραμμα των επόμενων ζωντανών εκπαιδεύσεων στο EFT


Επικοινώνησε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

 

Αρχική σελίδα > Υπηρεσίες > Σεμινάρια - Εκπαίδευση