Γνωριμία με το EFT

Πιθανώς να ήρθατε εδώ από περιέργεια και μόνο για το EFT. Ίσως να ακούσατε ήδη κάτι ή να διαβάσατε γι' αυτό στο Web, πιθανότατα σε κάποιες ξενόγλωσσες ιστοσελίδες. Ίσως να πάλι να ξέρετε ήδη γι' αυτό αρκετά, ώστε να θέλετε να ασχοληθείτε πιο σοβαρά.

Κάποιοι και κάποιες από εσάς θα ήρθατε στις σελίδες μας προσπαθώντας να βοηθήσετε τον εαυτό σας, να βρείτε θεραπεία σε μία πάθηση, ανακούφιση σε κάποια συναισθηματική φόρτιση ή σωματική ενόχληση, τρόπους να απαλλαχθείτε οριστικά από καταπιεστικά συναισθήματα και δυσάρεστες αναμνήσεις, μεθόδους απεξάρτησης από εθισμούς, κ.λπ.

Πιθανώς να είστε επαγγελματίες που θέλουν να βοηθήσουν τους πελάτες τους να ξεπεράσουν πιο γρήγορα και μόνιμα διάφορα προβλήματα ψυχολογικά και σωματικά, ή να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητά τους στην εργασία και την προσωπική ζωή τους.

Σε αυτές τις ιστοσελίδες θα βρείτε εντελώς δωρεάν πάρα πολλές πληροφορίες για το EFT, αρκετές μάλιστα για να αρχίσετε να το εφαρμόζετε και να έχετε πολύ καλά αποτελέσματα σε ένα ποσοστό περιπτώσεων. Βέβαια,  το EFT έχει πολύ περισσότερο βάθος από αυτό που αρχικά φαίνεται και, αν θέλετε να το κάνετε κτήμα σας και να σας φέρνει θετικό αποτέλεσμα σε άνω του 90% των περιπτώσεων, θα πρέπει να εκπαιδευτείτε σε αυτό και να αποκτήσετε πείρα.

Ας δούμε λοιπόν:

Λίγα λόγια για τη δύναμη του EFT και την προσοχή που πρέπει να δείξετε...

Σας παρακαλούμε πολύ να χρησιμοποιείτε το EFT υπεύθυνα, τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τους άλλους. Μ' αυτό εννοούμε ότι είναι ένα εκπληκτικό σύνολο εργαλείων για τη βελτίωση της ζωής μας, αλλά κάθε άνθρωπος είναι ένα μοναδικό, πολύπλοκο σύστημα ύλης, ενέργειας και πνεύματος και κάθε παρέμβαση με οποιοδήποτε τρόπο θα πρέπει να γίνεται με σύνεση και προσοχή, λαμβάνοντας υπόψη και τις πιθανές συνέπειες. Καλό είναι μάλιστα να εφαρμόζεται εντός ενός ευρύτερου προγράμματος θεραπείας ή προσωπικής ανάπτυξης κατά περίπτωση.

Το EFT μπορεί να σας βάλει σε πειρασμό να "διορθώσετε" γρήγορα κάποια προβλήματα, ακόμα και σοβαρά και χρόνια, ή να "πειραματιστείτε" με αλλαγές που πιθανώς να επηρεάσουν βαθιά την προσωπικότητα του ατόμου. Είναι η πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά που ο καθένας (ακόμα και ένα παιδί!) μπορεί να μάθει και να εφαρμόσει εύκολα γρήγορα μία τόσο ισχυρή μέθοδο αλλαγής συναισθημάτων και σκέψεων! Φερθείτε λοιπόν με σύνεση και υπευθυνότητα για να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη του EFT χωρίς παρενέργειες...

Τονίζουμε ότι για να χρησιμοποιήσετε το EFT επαγγελματικά, για τους πελάτες σας, είναι απαραίτητο να εκπαιδευτείτε οργανωμένα σε αυτό και να μην επαναπαυθείτε στις πληροφορίες του διαδικτύου και ενός βιβλίου. Το EFT μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε απίστευτα πράγματα σε ελάχιστο χρόνο, εφόσον όμως το γνωρίσετε και το εξασκήσετε σε βάθος χρόνου.

Θα πρέπει πάντα να εργάζεστε σύμφωνα με την κοινή λογική και να μην μπαίνετε σε ξένα χωράφια, δηλαδή να μην αντιμετωπίζετε με EFT (αλλά και με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο) περιπτώσεις που ξεφεύγουν από την ατομική σας θεωρητική και πρακτική κατάρτιση ή/και δεν σας επιτρέπει η νομοθεσία να αντιμετωπίσετε (εάν δεν είστε π.χ. ψυχολόγος ή ψυχίατρος με άδεια άσκησης επαγγέλματος).

 

 

Αρχική σελίδα > Γνωριμία με το EFT