Επιστημονική έρευνα για το EFT - Μελέτες, δοκιμές, δημοσιεύσεις

Περισσότεροι από 50 ερευνητές διεθνώς έχουν ήδη ασχοληθεί και τα αποτελέσματα των ερευνών έχουν δημοσιευθεί σε περισσότερα από 15 επιστημονικά περιοδικά, συμπεριλαμβανομένων των Journal of Clinical Psychology και Psychotherapy: Theory, Research, Practice, Training and Review of General Psychology. Οι ερευνητές που έχουν ασχοληθεί με το EFT συνεργάζονται με κορυφαία ιδρύματα όπως (στις Η.Π.Α.) το Harvard Medical School, το University of California at Berkeley, το City University of New York, το Walter Reed Army Medical Center (USUHS), το Texas A&M University.

Ιδρύματα σε άλλες χώρες των οποίων το προσωπικό έχει συνδράμει σε έρευνες για το EFT συμπεριλαμβάνουν το Lund University (Σουηδία), το Πανεπιστήμιο της Άγκυρας (Τουρκία), το Santo Tomas University (Φιλιππίνες), το Lister Hospital (Αγγλία), Cesar Vallejo University (Περού), το Griffith University  (Αυστραλία).

Κάποιες από αυτές μελέτες και κλινικές δοκιμές του EFT που έχουν γίνει σύμφωνα με τα επιστημονικά κριτήρια και δείχνουν την αποτελεσματικότητα του EFT είναι οι ακόλουθες (συμπεριλαμβάνεται και μία μετα-ανάλυση):

Αν θέλετε να κάνετε ενδελεχή αναζήτηση για συγκεκριμένα θέματα, είδος δημοσιεύσεων κ.λπ. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα https://eftinternational.org/eft-science-topics/topics/ .

Αν έχετε ακαδημαϊκή ιδιότητα και ενδιαφέρεστε για τη διεξαγωγή έρευνας ή μελέτης για το EFT στην Ελλάδα, επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

 

 

Αρχική σελίδα > Πληροφόρηση > Επιστημονική έρευνα για το EFT