Εποπτεία επαγγελματιών στη χρήση του EFT

Σε ποιους απευθύνεται η εποπτεία

Η εποπτεία απευθύνεται σε όλους όσους κάνουν επαγγελματική χρήση του EFT. Είσαι ψυχολόγος, ψυχίατρος, κοινωνικός λειτουργός, σύμβουλος ψυχικής υγείας, διαιτολόγος, προπονητής, γυμναστής, εκπαιδευτικός, ή άλλης κατηγορίας επαγγελματίας που χρησιμοποιείς το EFT στη δουλειά σου; Η εποπτεία αφορά ακριβώς εσένα και είναι απαραίτητη, ιδίως μάλιστα στο πρώτο διάστημα χρήσης του EFT. Αλλά ακόμα και αν έχεις πείρα σε αυτό, γνωρίζεις ότι κάποιες δύσκολες περιπτώσεις χρειάζονται μία καθοδήγηση, όπως ισχύσει σε όλες τις μεθόδους και πρακτικές θεραπείας.

Γιατί και πότε χρειάζεσαι εποπτεία

Η εποπτεία σς βοηθάει άμεσα και αποτελεσματικά να υπερβείς δυσκολίες, να βελτιώσεις δραματικά τις ικανότητές σου (και μάλιστα γενικότερα, και όχι μόνο στο EFT), να γίνεις καλύτερος εφαρμοστής και να έχεις ακόμα πιο ικανοποιημένους πελάτες.

Το EFT είναι μία φαινομενικά εύκολη μέθοδος, που μπορεί να εφαρμόσει καθένας στον εαυτό του και στους άλλους. Στην πράξη όμως, και ακόμα και αν έχεις εκπαιδευτεί σωστά, μπορεί να αντιμετωπίσεις δυσκολίες, όπως:

  • Να μην μπορείς να επιτύχετε βελτίωση του πελάτη σου με το EFT από ένα σημείο και μετά ("κόλλημα"), ότι και αν δοκιμάσεις.

  • Να μην ξέρεις πώς να παρουσιάσεις το EFT σε έναν πελάτη σου, που αισθάνεστε ότι θα το απορρίψει εξαρχής. Ή να έχεις κάποια ανασφάλεια σχετικά με αυτό.

  • Να μην μπορείς να αποφασίσεις ποιος είναι ο καλύτερος/ταχύτερος τρόπος εφαρμογής EFT σε έναν πελάτη.

  • Να μην ξέρεις κατά πόσο το EFT είναι κατάλληλο για συγκεκριμένα περιστατικά και πελάτες ή/και πώς να το εφαρμόσεις στις περιπτώσεις αυτές.

  • Να νιώθεις αμφιβολία για την ικανότητά σου και τις γνώσεις σου ως προς το EFT, ιδίως σε δύσκολες περιπτώσεις ή όταν δεν έχεις τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Οι δυσκολίες μπορεί να οφείλονται στην έλλειψη επαρκούς γνώσης του EFT, στην έλλειψη σχετικών εμπειριών, στην έλλειψη αυτοπεποίθησης, στη συναισθηματική εμπλοκή σου στο πρόβλημα του πελάτη (πιθανώς ακόμα και ασυνείδητα), κ.λπ.

Η εποπτεία είναι ο πιο ασφαλής, αποτελεσματικός και εγγυημένος τρόπος να ξεπεράσεις δυσκολίες, να εξελιχθείς και να εκμεταλλευτείς πλήρως τις απίστευτες δυνατότητες που προσφέρει το EFT!

Επικοινώνησε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Τι περιλαμβάνει η εποπτεία

Στα πλαίσια της εποπτείας, λαμβάνεις άμεση και ουσιαστική βοήθεια, υποστήριξη και καθοδήγηση για:

  • Συγκεκριμένα περιστατικά πελατών, όπου έχεις ήδη εφαρμόσει ή σκοπεύεις να εφαρμόσεις το EFT.

  • Απορίες σχετικά με το EFT και την εφαρμογή του.

  • Αρνητικές εμπειρίες κατά τη χρήση του EFT και πώς να τις ξεπεράσεις συναισθηματικά και πρακτικά.

  • Σχέδια και ιδέες σου για εφαρμογές του EFT.

  • Την αντιμετώπιση προσωπικών σου περιορισμών και φόβων για την εφαρμογή του EFT.

Προϋποθέσεις για να λάβεις εποπτεία

Για να μπορείς να λάβεις εποπτεία στο EFT, θα πρέπει να πληρούνται απαραίτητα οι παρακάτω προϋποθέσεις:

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινώνησε μαζί μας

 

Αρχική σελίδα > Υπηρεσίες > Εποπτεία