Αρχική σελίδα > Υπηρεσίες > Εποπτεία

 
 

Εποπτεία επαγγελματιών στη χρήση του EFT

Σε ποιους απευθύνεται η εποπτεία

Η εποπτεία απευθύνεται σε όλους όσους κάνουν επαγγελματική χρήση του EFT. Είστε ψυχολόγος, ψυχίατρος, κοινωνικός λειτουργός, σύμβουλος ψυχικής υγείας, διαιτολόγος, προπονητής, γυμναστής, εκπαιδευτικός, ή άλλης κατηγορίας επαγγελματίας που χρησιμοποιείτε το EFT στη δουλειά σας; Η εποπτεία αφορά ακριβώς εσάς!

Γιατί και πότε χρειάζεστε εποπτεία

Η εποπτεία σας βοηθάει άμεσα και αποτελεσματικά να υπερβείτε δυσκολίες, να βελτιώσετε δραματικά τις ικανότητές σας (και μάλιστα γενικότερα, και όχι μόνο στο EFT), να γίνετε καλύτεροι επαγγελματίες και να έχετε ακόμα πιο ικανοποιημένους πελάτες.

Το EFT είναι μία φαινομενικά εύκολη μέθοδος, που μπορεί να εφαρμόσει καθένας στον εαυτό του και στους άλλους. Στην πράξη, μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες, όπως:

 • Να μην μπορείτε να επιτύχετε βελτίωση του πελάτη σας με το EFT από ένα σημείο και μετά ("κόλλημα"), ότι και αν δοκιμάσετε.

 • Να μην ξέρετε πώς να παρουσιάσετε το EFT σε έναν πελάτη σας, που αισθάνεστε ότι θα το απορρίψει εξαρχής.

 • Να μην μπορείτε να αποφασίσετε ποιος είναι ο καλύτερος/ταχύτερος τρόπος εφαρμογής EFT σε έναν πελάτη.

 • Να μην ξέρετε κατά πόσο το EFT είναι κατάλληλο για συγκεκριμένα περιστατικά και πελάτες ή/και πώς να το εφαρμόσετε στις περιπτώσεις αυτές.

 • Να νιώθετε αμφιβολία για την ικανότητά σας και τις γνώσεις σας ως προς το EFT, ιδίως σε δύσκολες περιπτώσεις ή όταν δεν έχετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Οι δυσκολίες μπορεί να οφείλονται στην έλλειψη επαρκούς γνώσης του EFT, στην έλλειψη σχετικών εμπειριών, στην έλλειψη αυτοπεποίθησης, στη συναισθηματική εμπλοκή σας στο πρόβλημα του πελάτη (πιθανώς ακόμα και ασυνείδητα), κ.λπ.

Η εποπτεία είναι ο πιο "ανώδυνος" και αποτελεσματικός τρόπος να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις απίστευτες δυνατότητες που προσφέρει το EFT!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Τι περιλαμβάνει η εποπτεία

Στα πλαίσια της εποπτείας, λαμβάνετε άμεση και ουσιαστική βοήθεια, υποστήριξη και καθοδήγηση για:

 • Συγκεκριμένα περιστατικά πελατών σας, όπου έχετε ήδη εφαρμόσει ή σκοπεύετε να εφαρμόσετε το EFT.

 • Απορίες σας σχετικά με το EFT και την εφαρμογή του.

 • Αρνητικές εμπειρίες σας κατά τη χρήση του EFT και πώς να τις ξεπεράσετε.

 • Σχέδια και ιδέες σας για μελλοντικές εφαρμογές του EFT.

 • Την αντιμετώπιση των προσωπικών σας περιορισμών και φόβων για την εφαρμογή του EFT.

Πώς διεξάγεται η εποπτεία

Ο βασικός τρόπος διεξαγωγής της εποπτείας είναι μέσω τηλεφωνικής συνεδρίας.

Εναλλακτικά, εφόσον διαθέτετε την κατάλληλη τεχνολογική υποδομή, μπορεί να παρασχεθεί μέσω Internet, με φωνητικές κλήσεις VoIP (με Skype). Αν έχετε σύνδεση DSL, αυτό συνεπάγεται και μηδενικό κόστος για την ίδια την κλήση.

Σε περίπτωση που δεν έχετε προηγούμενη γνωριμία με τον εποπτεύοντα, είναι καλό να προηγηθεί μία προσωπική συνάντηση.

Προϋποθέσεις για να λάβετε εποπτεία

Για να μπορείτε να λάβετε εποπτεία στο EFT, θα πρέπει να πληρούνται απαραίτητα οι παρακάτω προϋποθέσεις:

 • Να χρησιμοποιείτε το EFT επαγγελματικά.

 • Να έχετε καλή βασική γνώση του EFT, είτε μέσω σεμιναρίου (τουλάχιστο Επιπέδου 1 εγκεκριμένου από τον Γκάρι Κρεγκ), είτε μέσω πιστοποίησης "EFT Certificate" ή "Advanced EFT Certificate" της Pace Educational Systems.

 • Να είστε διατεθειμένοι να χρησιμοποιήσετε το EFT ως βασικό εργαλείο στη δουλειά σας, όσο το δυνατό συχνότερα και όχι σποραδικά.

Επίσης, παρόλο που θα θέλαμε να προσφέρουμε εποπτεία σε όλους τους επαγγελματίες που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις, είναι εξαιρετικά περιορισμένος ο αριθμός που μπορούμε να αναλάβουμε.

Πόσο κοστίζει η εποπτεία

Η εποπτεία είναι μία πολύ οικονομική υπηρεσία, την οποία μπορείτε να λάβετε είτε με ωριαία χρέωση, είτε με ένα "πακέτο" ωρών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email κάνοντας κλικ εδώ. Θα απαντήσουμε με χαρά σε κάθε απορία σας!