Συνέντευξη με την Μαρία Κ. στις 4 Απριλίου 2008

Η Μαρία είναι κινησιολόγος και εκπαιδεύτηκε στο EFT για να το χρησιμοποιήσει στους πελάτες της, αλλά φυσικά και στον εαυτό της.

Παρακολούθησε το σεμινάριο EFT Level 1 στην Ελλάδα από την CHANGE και αμέσως μετά το σεμινάριο EFT Level 2 στο Βέλγιο. Ενθουσιάστηκε μάλιστα τόσο πολύ με το EFT, που το ενσωμάτωσε αμέσως στη δουλειά της και το χρησιμοποιεί συχνά σε πελάτες της, όπως θα ακούσετε στη συνέντευξη. Όπως δηλώνει η ίδια, τα αποτελέσματα είναι πάρα πολύ καλά, παρόλο που μόλις πρόσφατα άρχισε να το χρησιμοποεί!

Η Μαρία είχε ήδη γνώση του ενεργειακού συστήματος στο οποίο βασίζεται το EFT, λόγω της δουλειάς της, και αυτό σίγουρα την βοήθησε να αποδεχθεί το EFT πολύ πιο εύκολα. Δεν είναι όμως απαραίτητο να έχει κανείς τη γνώση αυτή για να μάθει και να εφαρμόσει το EFT.

Στη συνέντευξη που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω, η Μαρία μιλάει για τις εμπειρίες της με το EFT, για την άποψή της σχετικά με το σεμινάριο του EFT, για το πόσο συχνά χρησιμοποιεί το EFT, για την εξαιρετική αποτελεσματικότητά του και τι πιστεύει για την εκμάθηση και την εφαρμογή του. Πιστεύει ότι είναι πολύ απλό και ότι αξίζει να μπει στη ζωή όλων μας.
 

" ... μου άρεσε γιατί είναι ένα εργαλείο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει ο οποιοσδήποτε ... "
 

" ... θα το συνιστούσα σαν εργαλείο για να μπει σε μια οποιαδήποτε οικογένεια, για να βοηθήσει
στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας ..."
 

Ακούστε την συνέντευξη εδώ (διάρκεια: 7' 23'', μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε λίγη ώρα για να ξεκινήσει):

 

 

Αρχική σελίδαΓνωρ..\index.htmιμία με το EFT > Ακούστε για το EFT > Συνέντευξη με Μαρία Κ. στις 4/4/08