Εξάλειψη άσθματος από αλλεργία στο γάλα

Χωρίς εμφανή αιτία, ο γιος της Τάνα Κλαρκ εμφάνισε άσθμα μετά την κατάποση γάλατος.

Η μαρτυρία αυτή δείχνει πώς μία αλλεργική αντίδραση μπορεί να εξαλειφθεί τελείως με το EFT. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι κάθε αλλεργία μπορεί να εξαλειφθεί με αυτόν τον τρόπο, όμως κανείς δεν έχει να χάσει τίποτα δοκιμάζοντας το EFT σε τέτοιες περιπτώσεις!

Όλη η ιστορία, στην Αγγλική γλώσσα, είναι δημοσιευμένη στην ιστοσελίδα:

http://www.emofree.com/a/?1175/Allergy/milk-allergy.htm

Επιστολή από την Τάνα Κλαρκ

Ο 23χρονος γιος μου άρχισε να εκδηλώνει άσθμα κάθε φορά που έπινε γάλα ή γενικά έτρωγε γαλακτοκομικά προϊόντα. Ως παιδί δεν είχε ποτέ τέτοιο πρόβλημα, οπότε άρχισα να ψάχνω τι συνέβη.

Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν ο γιος μου έκανε την εκπαίδευσή του στην Εθνοφρουρά. Μου είπε για ένα περιστατικό που θεώρησα πολύ σημαντικό για το πρόβλημά του. Είχε μόλις τελειώσει το γεύμα του και σηκώθηκε να πάρει ένα παγωτό. Το παγωτό έσταζε από το χωνάκι, γι' αυτό το έγλειφε ενώ επέστρεφε στη θέση του.

Υπάρχει ένας κανονισμός στη βασική εκπαίδευση που σε υποχρεώνει να είσαι καθιστός όταν τρως. Ο λοχίας του που τον είδε να γλύφει το χωνάκι πριν καθίσει, του το πήρε, πέταξε το παγωτό στα σκουπίδια και του έδωσε πίσω το άδειο χωνάκι. Αυτό τον έκανε έξω φρενών, αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Αμέσως μετά το γεύμα, έκανε σωματική άσκηση για δύο ώρες, κατά την οποία ο ρυθμός της καρδιάς του ανέβηκε πολύ και δυσκολευόταν να αναπνεύσει.

Από τότε, όποτε κατανάλωνε γαλακτοκομικά, εμφάνιζε άσθμα. Ήταν πολύ ενοχλητικό και σταμάτησε τελείως να τα καταναλώνει. Ωστόσο, ήταν δύσκολη η κατάσταση στο στρατό, καθότι ή τρως αυτό που σου δίνουν, ή μένεις νηστικός.

Κάναμε τα κτυπήματα με τις ακόλουθες φράσεις

"Παρόλο που ο λοχίας με ρεζίλεψε παίρνοντάς μου το παγωτό ..."

"Παρόλο που ένιωσα σα μικρό παιδί ..."

"Παρόλο που ο λοχίας μου φέρθηκε σα να ήμουν παιδί ..."

"Παρόλο που ήμουν θυμωμένος όλη την ώρα μετά που έκανα τις ασκήσεις ..."

"Συγχωρώ το λοχία που μου φέρθηκε σα να ήμουν παιδί ..."

"Παρόλο που ένιωσα χαζός που παραβίασα τον κανονισμό και με έπιασαν ..."

Αφού τελειώσαμε τη συνεδρία, δοκίμασε εκείνη τη μέρα κάθε είδους γαλακτοκομικό προϊόν και δεν είχε κανένα αναπνευστικό πρόβλημα ή άλλες δυσκολίες, τόσο την ώρα που τα έτρωγε, όσο και μετά.

Καταναλώνει γαλακτοκομικά εδώ και 9 μήνες από τότε, χωρίς παρενέργειες. Μάλιστα είχα και προσωπικά αλλεργία στο γάλα για πάνω 25 χρόνια, την οποία εξάλειψα με το EFT.

Το EFT είναι απίθανο.

Τάνα Κλαρκ

 

Δείτε τις σχετικές υπηρεσίες που προσφέρουμε


Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

 

 

Αρχική σελίδα > Χρήσεις του EFT > Σωματική υγεία > Άσθμα από αλλεργία στο γάλα