Αρχική σελίδα > Πληροφόρηση > Δωρεάν βιβλίο για το EFT

 
 

Δωρεάν βιβλίο 50 σελίδων (e-book) για να γνωρίσετε το EFT!

Το eft.gr σας παρέχει δωρεάν ένα βιβλίο 50 σελίδων για να δοκιμάστε τη βασική τεχνική του EFT και να λύσετε σημαντικές απορίες σας. Το συνέγραψε ο Υπάτιος Βαρελάς, ο πλέον έμπειρος ειδικός του EFT στην Ελλάδα με πολλές πιστοποιήσεις και χρόνια επαγγελματικής πείρας στην εφαρμογή και τη διδασκαλία του.

Το βιβλίο είναι σε ηλεκτρονική μορφή (Adobe PDF). Μπορείτε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας αφού συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.

Εάν δεν έχετε εγκατεστημένο το Acrobat Reader για να διαβάζετε έγγραφα PDF, μπορείτε να το λάβετε δωρεάν κάνοντας κλικ εδώ:

Το βιβλίο αυτό δεν επιτρέπεται να το στείλετε σε άλλους, να το δημοσιεύσετε ή να το μοιραστείτε π.χ. στο διαδίκτυο, ούτε να αντιγράψετε κείμενα ή εικόνες από αυτό σε άλλα κείμενα, άρθρα, βιβλία, ιστοσελίδες, ούτε να το χρησιμοποιήσετε ως υλικό εκπαίδευσης ή παρουσίασης. Είναι πνευματική ιδιοκτησία του συγγραφέα. Όποιος το θέλει μπορεί να το κατεβάσει δωρεάν από εδώ, όπως και εσείς.

 

Για να λάβετε δωρεάν το ηλεκτρονικό βιβλίο, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

  • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και κάντε κλικ στο κουμπί "Αποστολή αίτησης". Παρακαλούμε αποφύγετε να δηλώσετε διεύθυνση email του yahoο.gr καθότι αυτές οι διευθύνσεις συχνά παρουσιάζουν προβλήματα στη λήψη μηνυμάτων (εισερχόμενα μηνύματα απορρίπονται χωρίς λόγο).

  • Αφού κάνετε αποστολή, πολύ σύντομα θα λάβετε στη "Διεύθυνση email" που δηλώσατε ένα μήνυμα. Αυτό το μήνυμα περιέχει και το σύνδεσμο (link) για την τοπική λήψη (download) του αρχείου PDF. 

  • Αν δεν έχετε λάβει το μήνυμα μέσα στην επόμενη μία ώρα από την αποστολή της φόρμας, δοκιμάστε πάλι να συμπληρώσετε τη φόρμα και να κάνετε αποστολή.

Αποστέλλοντας το στοιχεία σας παρακάτω, αποδέχεστε να λαμβάνετε κατά καιρούς ενημερωτικά μηνύματα σχετικά με το EFT και θέματα από eft.gr ή από CHANGE (change.gr). Μπορείτε στο μέλλον να ζητήσετε να μη λαμβάνετε πλέον τέτοια μηνύματα. Τα στοιχεία σας προστατεύονται και δεν παρέχονται ποτέ σε τρίτους!

Αίτηση για δωρεάν λήψη του βιβλίου για το EFT
*σημαίνει υποχρεωτικό πεδίο

Αν δεν έχετε λάβει το μήνυμα με τις οδηγίες λήψης του βιβλίου και τι να κάνετε:

Αν δεν λάβετε το μήνυμα με τις οδηγίες λήψης του βιβλίου, αυτό ίσως οφείλεται στο ότι:

  • Έχετε δηλώσει λανθασμένη διεύθυνση email, π.χ. λόγω βιασύνης στην πληκτρολόγηση. Συμπληρώστε πάλι τη φόρμα με προσοχή και πατήστε στο "Αποστολή αίτησης".

  • Έχει κάποιο πρόβλημα η γραμματοθυρίδα σας (mailbox), π.χ. είναι γεμάτη ή προσωρινά μη διαθέσιμη. Συμπληρώστε πάλι τη φόρμα με άλλη διεύθυνση email και πατήστε στο "Αποστολή αίτησης".

  • Έχει κάποιο προσωρινό τεχνικό πρόβλημα ο διακομιστής (server) του παρόχου σας. Δοκιμάστε πάλι τη διαδικασία την επόμενη ημέρα ή με άλλη διεύθυνση email που έχετε.

  • Έχει μαρκάρει το μήνυμα ως "spam" ο πάροχός σας ή το πρόγραμμα ταχυδρομείου του υπολογιστή σας. Δείτε τα μηνύματα στον κατάλογο "spam" ή "junk". Αν δεν βρίσκετε τίποτα, επαναλάβετε τη διαδικασία με άλλη διεύθυνση email, από άλλον πάροχο.

  • Υπάρχει κάποιο προσωρινό τεχνικό πρόβλημα στο Διαδίκτυο ή σε κάποιο διακομιστή (server). Δοκιμάστε πάλι τη διαδικασία την επόμενη ημέρα.

  • Χρησιμοποιείτε εταιρική θυρίδα (mailbox) με περιορισμούς χρήσης (π.χ. αυτόματη απόρριψη μηνυμάτων από μη εγκεκριμένο αποστολέα). Επαναλάβετε τη διαδικασία με άλλη διεύθυνση email, μη εταιρική π.χ. από gmail.

Αν δεν λάβετε το προαναφερόμενο μήνυμα με τις οδηγίες, δεν έχετε τρόπο να κατεβάσετε το βιβλίο. Αν παρά τις προσπάθειές σας δεν τα καταφέρετε, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε το απαραίτητο μήνυμα με μη αυτόματη διαδικασία.

Εάν έχετε βρει το βιβλίο αυτό σε άλλη ιστοσελίδα ή διακομιστή, αυτό έχει γίνει παράνομα και παρακαλούμε να μας το αναφέρετε.

Επίσης, μπορείτε να μάθετε πάρα πολλά για τα αρνητικά συναισθήματα, τις επιδράσεις τους, τη διαχείρισή τους και πώς λειτουργεί το EFT για να απαλλαγούμε από αυτά στο νέο βιβλίο του Υπάτιου Βαρελά "EFT Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης" από τις εκδόσεις Αρχέτυπο.