Αρχική σελίδα > Πληροφόρηση > Δωρεάν βιβλίο για το EFT

 
 

Δωρεάν βιβλίο 50 σελίδων (e-book) για να γνωρίσετε το EFT!

Το eft.gr σας παρέχει δωρεάν ένα βιβλίο 50 σελίδων για να δοκιμάστε τη βασική τεχνική του EFT και να λύσετε σημαντικές απορίες σας. Το συνέγραψε ο Υπάτιος Βαρελάς, ο πλέον έμπειρος εφαρμοστής, ερευνητής και εκπαιδευτής του EFT στην Ελλάδα με πολλές πιστοποιήσεις και χρόνια επαγγελματικής πείρας στην εφαρμογή και τη διδασκαλία του.

Μπορείτε να λάβετε το βιβλίο μόνο σε ηλεκτρονική μορφή (Adobe PDF) στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας και αφού συμπληρώσετε και αποστείλετε την παρακάτω φόρμα. Το μόνο που ζητάμε ως "αντάλλαγμα" για να λάβετε το βιβλίο χωρίς οικονομικό αντίτιμο, είναι να μας δώσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και να δεχθείτε αρχικά να λαμβάνετε σε αυτήν ενημερωτικά μηνήματα (με συχνότητα το πολύ ένα ή δύο το μήνα) και μόνο για όσο καιρό εσείς επιθυμείτε (την διακοπή μπορείτε να την κάνετε οποτεδήποτε και χωρίς αιτιολόγηση). Η διεύθυνσή σας προστατεύεται και δεν θα δοθεί ποτέ σε τρίτους.

Μπορείτε να διαβάσετε ο βιβλίο με το Acrobat Reader (που μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ: https://get.adobe.com/reader/otherversions/) ή με το Amazon Kindle ή με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή θέλετε που μπορεί να ανοίξει αρχεία τύπου PDF.

Για να λάβετε δωρεάν το ηλεκτρονικό βιβλίο, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

  • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και κάντε κλικ στο κουμπί "Αποστολή αίτησης".

  • Αφού γίνει η αποστολή, μέσα σε λίγα λεπτά ή το πολύ εντός της επόμενης ώρας θα λάβετε στη "Διεύθυνση email" που δηλώσατε ένα μήνυμα. Αυτό το μήνυμα περιέχει και το σύνδεσμο (link) για την τοπική λήψη (download) του αρχείου PDF. 

  • Το βιβλίο αυτό δεν επιτρέπεται να το στείλετε σε άλλους, να το δημοσιεύσετε ή να το μοιραστείτε π.χ. στο διαδίκτυο, ούτε να αντιγράψετε κείμενα ή εικόνες από αυτό σε άλλα κείμενα, άρθρα, βιβλία, ιστοσελίδες, ούτε να το χρησιμοποιήσετε ως υλικό εκπαίδευσης ή παρουσίασης. Είναι πνευματική ιδιοκτησία του συγγραφέα. Όποιος το θέλει μπορεί να το κατεβάσει από εδώ και μόνο, όπως κάνατε και εσείς. 

Αποστέλλοντας το στοιχεία σας παρακάτω, αποδέχεστε να λαμβάνετε κατά καιρούς ενημερωτικά μηνύματα σχετικά με το EFT και θέματα από eft.gr ή από CHANGE (change.gr). Μπορείτε στο μέλλον να ζητήσετε να μη λαμβάνετε πλέον τέτοια μηνύματα. Τα στοιχεία σας προστατεύονται και δεν παρέχονται ποτέ σε τρίτους!

Αίτηση για δωρεάν λήψη του βιβλίου για το EFT
*σημαίνει υποχρεωτικό πεδίο

Αν δεν έχετε λάβει το μήνυμα με τις οδηγίες λήψης του βιβλίου και τι να κάνετε:

Αν δεν λάβετε το μήνυμα με τις οδηγίες λήψης του βιβλίου μέσα σε λίγα λεπτά ή το πολύ εντός μίας ώρας από την αποστολή των στοιχείων, αυτό ίσως οφείλεται στο ότι:

  • Έχετε δηλώσει λανθασμένη διεύθυνση email, π.χ. λόγω βιασύνης στην πληκτρολόγηση. Συμπληρώστε πάλι τη φόρμα με προσοχή και πατήστε στο "Αποστολή αίτησης".

  • Έχει κάποιο πρόβλημα η γραμματοθυρίδα σας (mailbox), π.χ. είναι γεμάτη ή προσωρινά μη διαθέσιμη. Συμπληρώστε πάλι τη φόρμα με άλλη διεύθυνση email και πατήστε στο "Αποστολή αίτησης".

  • Έχει κάποιο προσωρινό τεχνικό πρόβλημα ο διακομιστής (server) του παρόχου σας. Δοκιμάστε πάλι τη διαδικασία την επόμενη ημέρα ή με άλλη διεύθυνση email που έχετε.

  • Έχει μαρκάρει το μήνυμα ως "spam" ο πάροχός σας ή το πρόγραμμα ταχυδρομείου του υπολογιστή σας. Δείτε τα μηνύματα στον κατάλογο "spam" ή "junk" ή "ανεπιθύμητα". Αν δεν βρίσκετε τίποτα, επαναλάβετε τη διαδικασία με άλλη διεύθυνση email, από άλλον πάροχο.

  • Υπάρχει κάποιο προσωρινό τεχνικό πρόβλημα στο Διαδίκτυο ή σε κάποιο διακομιστή (server). Δοκιμάστε πάλι τη διαδικασία την επόμενη ημέρα.

  • Χρησιμοποιείτε εταιρική θυρίδα (mailbox) με περιορισμούς χρήσης (π.χ. αυτόματη απόρριψη μηνυμάτων από μη εγκεκριμένο αποστολέα). Επαναλάβετε τη διαδικασία με άλλη διεύθυνση email, μη εταιρική π.χ. από gmail.

Αν δεν λάβετε το προαναφερόμενο μήνυμα με τις οδηγίες, δεν έχετε τρόπο να κατεβάσετε το βιβλίο. Αν παρά τις προσπάθειές σας δεν τα καταφέρετε, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε το απαραίτητο μήνυμα με μη αυτόματη διαδικασία.

Εάν έχετε βρει το βιβλίο αυτό σε άλλη ιστοσελίδα ή διακομιστή, αυτό έχει γίνει αναρτηθεί εκεί παράνομα και παρακαλούμε να μας το αναφέρετε.

Επίσης, μπορείτε να μάθετε πάρα πολλά για τα αρνητικά συναισθήματα, τις επιδράσεις τους, τη διαχείρισή τους και πώς λειτουργεί το EFT για να απαλλαγούμε από αυτά στο βιβλίο του Υπάτιου Βαρελά "EFT Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης" από τις εκδόσεις Αρχέτυπο.